Galéria

 

A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban a következő „Nyitva van az Arany-kapu” iskolába hívogató programunkon-2019. február 28-án, – a leendő első osztályosok és szüleik az informatika és a robotika alapjaival ismerkedhettek meg.

Az iskolánk az új, jövőbe mutató technikát játékos formában bemutató  Zümivel, a robotméhecskével, az informatika teremben folyó munkával, és az osztályteremben a tabletek használatával engedett bepillantást az első osztálytól induló informatika oktatás rejtelmeibe. Novozánszkiné Babják Bernadett vezetésével, kooperatív munkával dolgoztak a kicsik a méhecskével. A leendő elsős tanító nénik ( Minárovits Gáborné és Turi Hajnalka) megmutatták, hogyan lehet használni a tableteket célzottan, különböző képességek fejlesztésére. A számítógép teremben Szuláné Eckhardt Laura várta az óvodásokat érdekes játékokkal. Jókedvűen és élményekkel feltöltődve zártuk ezt a foglalkozást is.

  1. március 14-én, csütörtökön fél 5-kor, a következő alkalommal, szeretettel várjuk újra a kicsiket bábozással és énekszóval, muzsikával.