Hagyományainkhoz híven március első napjaiban rendeztük meg a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban az Arany-napok című rendezvény-sorozatunkat, megemlékezve intézményünk névadójának születési évfordulójáról.

Hagyományunknak megfelelően ebből az alkalomból láttuk vendégül a város nagycsoportos óvodásait az „Aranyos percek” elnevezésű kulturális rendezvényünkön. Minden évben változatos, érdekes programot igyekszünk összeállítani az alsó tagozat tanítóinak segítségével. Az idei alkalommal a meséké és a zenéé volt a főszerep. Leszák Zoltánné drámapedagógus három mesét dramatizált az óvodásoknak, amit színjátszóival adott elő. Az előadásba beépítve hallhattak a kicsik furulya előadást az 1.a osztályosoktól és a 4.b osztályosoktól, fuvolán játszott Kajtár Angéla.  A 4.a osztályosok pedig megmutatták hogyan tudnak dallamot előcsalni különböző színes hengerekből. Természetesen nem maradhatott el a közös éneklés sem!

Végül minden óvodás egy béka alakú ügyességi játékot kapott ajándékba, melyet az iskola pedagógusai készítettek szeretettel számukra.

Simó Ildikó
intézményvezető- helyettes