A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumba járó gyerekeknek szeretnénk lehetőséget biztosítani a RÖPLABDA sport megismerésére.

Ennek keretében  2020.03.02-án a tanítási órák keretén belül a gyerekek részt vettek egy RÖPLABDA bemutatón , illetve ezt követően ők maguk is kipróbálhatták a játékot, az első ismerkedő lépéseket, aktív röplabdások között már megtették.

Azoknak, akik szeretnék ezt a sportágat elsajátítani, és kedvet kapnak hozzá, hogy fokozatosan, lépésekben haladva megtanulják, illetve akár – a későbbiek során – magasabb sportági szinten versenyszerűen is játszanak, szeretnénk edzéseken való részvételt biztosítani.

Ezeken az edzéseken olyan képzett szakember végezné a gyerekek sportági fejlesztését, aki önmaga 40 éve kötődik a sportághoz, 11 évig volt NB1-es játékos, és jelenleg is két utánpótlás csapat edzője. Ezen kívül még a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos mérkőzésein aktív játékvezetőként működik.

Azért, hogy akár a gyerekek, akár a szülők megismerhessék alaposabban, mit is jelentene ez, illetve, hogy minden felmerülő kérdésre élő szóban, azonnal, teljeskörű válaszokat kaphasson minden érdeklődő, ezért egy találkozási lehetőséget szeretnénk felajánlani az iskola támogatásával.

Ennek időpontja: 2020.03.12. 16 – 17 óra között lesz.

Ebben az időpontban Krasznai Dániel, a Kecskeméti Röplabda Club szakedzője tisztelettel és szeretettel várja személyesen az iskola épületében azokat a gyerekeket és szülőket, akik személyesen szeretnének tájékozódni.

Amit kiemelnénk a RÖPLABDA kapcsán:

Nincs testi kapcsolat az ellenfelek között, így a sportág a „Fair Play” egyik mintájául szolgál.  Ügyességi csapatjáték, ezáltal közvetett módon komoly személyiségformáló ereje van.